▶ “Met deze kern moet Anderlecht meedoen voor de prijzen”

Voetbalpodcast 'Vier-nul'Vanaf vandaag kan u luisteren naar de tweede aflevering van de gloednieuwe VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’. Host Aster Nzeyimana bespreekt elke maandag de actualiteit in de Jupiler Pro League met VTM-journalist Jarno Bertho en analisten Marc Degryse en Frank Boeckx. In de tweede aflevering hebben ze het onder meer over de VAR, de échte Hoefkens en Anderlecht dat “moet meedoen voor de prijzen.”

7 reacties

  • patrick de bock

    7 maanden geleden
    Mr Goessens, de best mogelijke aanpassing is gewoon die stomme buitenspelregel afschaffen. Elke speler staat waar hij wil, einde discussie, EN ik ben er van overtuigd dat het spelletje mooier zal worden.
  • Patrick Goessens

    7 maanden geleden
    Louis Verbist dat is inderdaad de best mogelijke aanpassing van de buitenspelregel. Veel makkelijker en sneller detecteerbaar en een extra voordeel voor de aanvaller.
  • Louis Verbist

    7 maanden geleden
    Ik speel voetbal van mijn 12 jaar, ben er nu 86. Heb mij altijd geïnteresseerd in het spelletje, tot het recentelijk is geminderd. De discussies over buitenspel, de lange VAR-tussenkomsten en de vele 0-0 scores doen mij stilaan afhaken. En het is toch zo eenvoudig op te lossen! Gewoon met de buitenspelregel aan te passen. Een speler staat slechts buitenspel als hij volledig VOORBIJ de verdediger staat, als er geen raakpunt meer is op de ingebeelde lijn! Dat is heel makkelijk te zien!
  • Frans Peeters

    7 maanden geleden
    Voetbal zal altijd een discussiesport zijn anders moet je beter gaan tennissen
  • Robert Wuyten

    7 maanden geleden
    In België is de voetbalbond al jaren een organisatie van onbekwame mensen die eigenlijk niets van voetbal kennen alleen van zakkenvullen zijn ze op de hoogte.