Castagne en Courtois.
Volledig scherm
Castagne en Courtois. © BELGA / Photo News

“Het was fout van mij om dat op dit moment te doen”: Castagne slaat mea culpa na scherpe uitspraken over Courtois

“Offer je de groep op voor één speler?” In een uitgebreid interview met het Franstalige ‘Le Soir’ neemt Timothy Castagne (27) geen blad voor de mond. Niet in het minst over de aanvoerdersrel met Thibaut Courtois. “Hij speelde met de pers en dat hadden we niet nodig.” Intussen sloeg Castagne wel mea culpa. “De timing was slecht", zegt hij aan VTM Nieuws.

89 reacties

  • alain lammens

    7 maanden geleden
    Vijgen na Pasen !
  • Ronny Severeyns

    7 maanden geleden
    Je speelt met het beste dat je voorhanden hebt. Punt. Na het hamburgerincident hebben we Hazard ook niet aan de kant geschoven. Courtois is de beste op zijn positie, Casteels bijlange na niet. De keuze lijkt me duidelijk.
  • Harry Vankrinkelen

    7 maanden geleden
    Hij heeft zich niks te verwijten 1 of is iedereen vergeten hoe Courtois zijn gal heeft uitgespuwd indertijd op het E.C in Frankrijk ? Dus die mag het dan wel zeggen? En natuurlijk als je dan ongenaakbaar bent als de numero 1 in de goal word dit met de mantel der liefde gedekt terwijl de anderen in alle talen zwijgen om hun plaatsje niet te verliezen!
  • Gert Preuveneers

    7 maanden geleden
    Castagne zou beter zwijgen ! Heeft zelf nog niks bewezen en mag al blij zijn dat hij opgeroepen wordt !!
  • Frank Waeghe

    7 maanden geleden
    Natuurlijk mag hij die uitspraak doen, het is goed eens te horen hoe anderen over de kwestie denken. Dit gaat niet over status binnen de ploeg. Het geeft ook nog eens aan wat dit teweeg heeft gebracht intern. Ik zou zeggen laat dit achter jullie en ga verder met een doelman waarop je kan bouwen en die je kan vertrouwen, Casteels.