Geraerts in Veltins Arena
Volledig scherm
PREMIUM
Geraerts in Veltins Arena © Schalke 04

Karel Geraerts wacht loodzware taak bij “enorm” Schalke: “Dit is de op één na grootste club van Duitsland”

“We zijn weer vertrokken.” Karel Geraerts (41) zei het op die übernuchtere manier die hem zo typeert. De Limburger is officieel voorgesteld als nieuwe trainer van FC Schalke 04, waar hem een loodzware taak wacht. “Sommige mensen zullen denken ‘dit is máár tweede klasse’, maar deze club is echt enorm.”

4 reacties

  • freddy crombe

    7 maanden geleden
    succes Karel
  • Jan Janssens

    7 maanden geleden
    wat gaat hij daar doen? kent de competitie en de taal niet. bij voorbaat gedoemd tot mislukken.
  • Danny Debbaut

    7 maanden geleden
    Of ze nu thuis spelen tegen "tradition" teams zoals Hamburg, Hertha of Bochum of tegen godbetert Holstein Kiel; altijd zit het kot vol met 60.000 supporters. Opmerkelijk tóch dat ze de laatste 5️⃣ seizoenen steevast véél meer uitgaande dan inkomende transfers realiseren. Vandaar een "positieve" transferbalans van ca. 60 miljoen over deze periode. Financieel in het moeras en sportief in vrije val. MET Karel is er echter geen gevaar op degradatie !
  • Michel Beys

    7 maanden geleden
    Karel geloof me ik woon in Duitsland en pendel wekelijks tussen Duitsland en België om zo veel mogelijk wedstrijden te bekijken, voor mij is de Duitse tweede klasse het van het. Schrik niet als er zondag 50000 man in de tribune zit, zingend dansend bierdrinkend en neen geen rellen.