Dave Wauwermans
Volledig scherm
PREMIUM
Dave Wauwermans © Kristof Ghyselinck

“Toen ik haar geheim ontdekte, is de bom ontploft”: Dave uit ‘The Sky is the Limit’ over ex-schoonmoeder

tvDe huwelijksbreuk was al een tijdje een feit, maar nu is Dave Wauwermans (54), bekend als ‘de matrassenkoning’ uit ‘The Sky is the Limit’, ook officieel gescheiden. Over zijn Oekraïense ex-vrouw Kristina (41) heeft hij nauwelijks een kwaad woord, maar zijn ex-schoonmoeder moet het wél ontgelden. “Dat mens heeft Kristina tegen mij opgezet!”, zegt hij in ‘Dag Allemaal’.

  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. ▶ Geert Meyfroidt over ‘Special Forces’: “Ik had veel meer zenuwen voor ‘De Slimste Mens’”
    HLN Mediawatchers

    ▶ Geert Meyfroidt over ‘Special Forces’: “Ik had veel meer zenuwen voor ‘De Slimste Mens’”

    Op uitmuntendheid staat geen leeftijd. De inmiddels 52-jarige Geert Meyfroidt, die in 2021 nog ‘De Slimste Mens ter Wereld’ werd, heeft na de eerste aflevering van de ‘VTM’-reeks ‘Special Forces’ zijn naamkaartje afgegeven aan de ‘chefs’. De levensgezel van VRT-nieuwsanker Fatma Taspinar en mentale rots in de branding zal niet rap fysiek kraken. Dat vertelt hij in de nieuwe aflevering van de HLN Mediawatchers die je hierboven kan beluisteren.