© Marc Herremans - Mediahuis

Dave Wauwermans uit ‘The Sky is the Limit’: “Ik verkoop geen matrassen meer, ik sta mensen bij in hun scheiding”

Dave Wauwermans was een van de vedetten van The Sky is the Limit in het seizoen van 2017, samen met zijn Oekraïense echtgenote Kristina. Nu is het koppel gescheiden en staat Dave mensen bij in hun scheiding.

POM

In Dag Allemaal gaat Dave Wauwermans uitgebreid in op de scheiding van zijn Oekraïense echtgenote Kristina, met wie hij een dochtertje, Arnella, heeft. Met z’n drieën waren ze naar Oekraïne verhuisd om daar een nieuw leven te beginnen, maar dan brak de oorlog uit. Ze keerden terug naar het huurappartement van Dave in Knokke, en ook Kristina’s moeder Tetiana kwam mee. Volgens Dave was zij de aanstookster van de scheiding.

LEES OOK. Matrassenverkoper Dave uit ‘The Sky is the Limit’ is 60 kilo kwijt en gescheiden

Het begon volgens Dave allemaal toen Kristina en haar moeder Arnella kwijtspeelden op de zeedijk. De politie vond het meisje uren later in de duinen terug. “Niet veel later kon ik niets goed meer doen voor haar moeder. Ze stuurde me venijnige berichten en probeerde me gek te maken met pesterijen. Ze kroop zo onder mijn vel dat ik hulp zocht bij een psycholoog. Ik merkte ook dat ze Kristina tegen mij begon op te zetten.”

Vandaag zijn Dave en Kristina gescheiden. Door de zorgen gaat Dave ook professioneel door een moeilijke periode. Hij werkt niet langer als matrassenverkoper, maar doet in lichtreclame en staat mensen bij in hun scheiding. “Ik probeer weer op te klimmen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER