Maxime Meiland
Volledig scherm
Maxime Meiland © NL Beeld / Patrick van Emst

Maxime Meiland zet woning van 2 miljoen na 8 maanden alweer te koop

ShowbizzMaxime Meiland (27), bekend uit het populaire Nederlandse programma ‘Chateau Meiland’, heeft haar ‘droomwoning’ van 2 miljoen euro alweer op de markt staan. Dat slechts acht maanden nadat ze zelf de aankoop deed.

7 reacties

  • Renée Schietekat

    7 maanden geleden
    De reden? Verhuizen en inrichten en herinrichten. Dat is het enige waar dit programma op drijft. Als ze niet meer verhuizen stopt het programma.
  • Frank Hageman

    7 maanden geleden
    Laat die mensen gerust
  • chantal van zaelen

    7 maanden geleden
    De familie Meiland is van alle markten thuis,maar slagen er niet in om een écht thuis te vinden,waar ze kunnen settelen en rust vinden. Het zou nochtans belangrijk kunnen zijn voor de meisjes om te mogen opgroeien in een stabiel en goed functionerend gezin,waar ze leuke contacten kunnen opbouwen. Op voorwaarde dat ze ergens lang blijven wonen.Hopelijk gaan ze dat stilaan begrijpen dat gezinsgeluk een basis is om gelukkig te kunnen worden in een groot of kleiner huis als het maar gezellig is.
  • Gunther Daman

    7 maanden geleden
    Dat is nu eenmaal het businessmodel van de Meilandjes: een woning kopen, opknappen en duurder verkopen. Slim. Ik wou dat ik ook zo handig was.
  • Alain Van ranst

    7 maanden geleden
    Stop heel die onozele serie !! Wat een herrie.