Nuria Gilizintinova en Joren Dumont.
Volledig scherm
PREMIUM
Nuria Gilizintinova en Joren Dumont. © Joel Hoylaerts / Photonews

“Bij twee kandidaten heb ik een slecht voorgevoel”: Nuria en Joren over het huidige seizoen van ‘Blind getrouwd’

TVNuria Gilizintinova (35) - al acht jaar ‘blind getrouwd’ met Stijn - en Joren Dumont (37) - gescheiden van ‘Blind getrouwd’-echtgenote Lien - geven hun ongezouten mening over het achtste seizoen van het populaire VTM-programma, nu de huwelijksreis achter de rug is. Tijdens hun eerste ontmoeting wikken en wegen ze de slaagkansen van de koppels en verklappen ze wie hun favoriete koppel en ideale man/vrouw is.

  1. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.
  2. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?