© Instagram Eline De Munck

Eline De Munck en Michaël Roskam verwachten baby

Hasselt -

Eline De Munck (35) en haar man, de uit Sint-Truiden afkomstige regisseur Michaël R. Roskam (51), verwachten een baby. Dat maakte het BV-koppel bekend op sociale media. “Baby Roskam coming”, meldt Eline op Instagram met een foto van zichzelf terwijl ze over een bollend buikje wrijft. Roskam en De Munck trouwden in januari 2021. Hij heeft al een zoon uit een eerdere relatie. De Munck was presentatrice, zangeres en actrice maar is de laatste jaren vooral bezig met haar brillenmerk Odette Lunettes.

Karel Moors

Michaël Roskam heeft al een veertienjarige zoon, Elliot, uit een eerdere relatie. Nu hebben hij en zijn vrouw Eline De Munck verdere gezinsuitbreiding aangekondigd via sociale media. Op foto’s en in een filmpje showt Eline in een diep uitgesneden blauwe outfit haar bolle buikje en noemen zij en Michaël elkaar “mamaatje” en “papaatje” bij een kus.

Het BV-koppel is momenteel op vakantie in Meran in Zuid-Tirol. Nu ze zwanger is, slaat Eline de geplande wijnproeverijen af. “Zuid-Tirol is ook gekend voor z’n appelsap, dus I’m fine”, houdt ze zich kloek op Instagram. “Michaël kiest gewoon de lekkerste fles en die drinken we op de dag dat de baby geboren wordt.”

De Munck liet in het verleden vaker optekenen dat ze toen eigenlijk geen kinderwens had. Haar brillenmerk beschouwde ze als haar kindje. Plusmama zijn noemde ze wel heel fijn, zelf moeder worden bleek geen must. Nu liggen de kaarten alsnog helemaal anders.

Wanneer de jonge spruit verwacht wordt, hebben Eline en Michaël nog niet laten weten.

Roskam & De Munck.© carlo coppejans

Kapotte bril

De relatie van Michaël Roskam, de maker van onder andere de Vlaamse film Rundskop en The Drop, en Eline De Munck, actrice in LouisLouise en Thuis en vooral bekend als vj bij jongerenzender JIM, bleef lang onder de radar. Het was een grote verrassing toen De Munck in januari 2022 op sociale media bekendmaakte dat ze al één jaar getrouwd was met de Truiense regisseur.

“Ik ging voor een bril en ben thuisgekomen met een vrouw”, vertelde Roskam eerder in Het Belang van Limburg over de start van zijn romance met Eline. Om zijn oude kapotte bril te vervangen, klopte hij aan bij Eline, de vrouw achter brillenmerk Odette Lunettes. Tijdens het babbelen sloeg de vonk blijkbaar over. “Ik weet nog dat ik tegen mijn kameraden zei: ‘Mannen, ik denk dat ik het zitten heb.’ Waarop zij: ‘Verliefd ofwa? Wie is ‘t? Kennen we haar?’ Ik heb toen geantwoord: ‘Je moet het zo zien: de kans dat wij een koppel zouden vormen was even groot als de kans dat Nick Cave en Kylie Minogue een duet zouden zingen’”, aldus Roskam.

Er kwam relatief snel een huwelijk van en daar zat corona voor iets tussen: Roskam verbleef in de VS voor opnames van de reeks Black Bird. Tijdens de pandemie mocht Eline dat land niet binnen om hem te bezoeken. “Toen ik haar vertelde dat ze alleen als mijn echtgenote Amerika binnen mocht, keken we mekaar aan en verscheen er een brede glimlach op onze gezichten. En huppekee, we zijn getrouwd in het Ardeense dorpje waar ik woonde. Ons huwelijk had dus praktische redenen, maar tegelijk wílden we ook echt trouwen”, vertelde Michaël over die beslissing.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer