© Instagram Eline De Munck

Eline De Munck en Michaël Roskam in verwachting van een kindje: “Baby Roskam komt eraan”

Antwerpen -

Tv-personality en onderneemster Eline De Munck en regisseur Michaël Roskam verwachten een kindje. Dat heuglijk nieuws meldt De Munck op haar Instagram. “Baby Roskam komt eraan”, schrijft de Antwerpse vanuit Zuid-Tirol, waar de twee op vakantie zijn.

emke

In een filmpje dat De Munck publiceerde op Instagram deelt ze trots haar buikje. “Baby Roskam in de maak”, vertelt ze erbij. Zij en Roskam stapten in 2021 “impulsief” in het huwelijksbootje toen de regisseur voor een lange tijd naar Amerika moest gaan voor de reeks Black Bird. In volle coronaperiode mocht De Munck alleen Amerika binnen als echtgenote van Roskam.

Vlak voor de reis trouwden ze dus snel en stiekem zodat ze elkaar konden blijven zien. “We trouwden met alleen mijn zoon als getuige”, vertelde Roskam daarover. “Een huwelijk met alles erop en eraan komt nog wel.” Roskam wordt voor de tweede keer vader. Hij heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER