Ga naar de inhoud

POLL: 69% van Sporza-surfers vindt Eden Hazard niet de beste Belgische voetballer aller tijden

 wo 11 oktober 2023 11:18

Met Eden Hazard heeft gisteren een monument van het Belgische voetbal afscheid genomen. Maar slechts 31% van de surfers die stemden in onze poll zet Hazard op 1 als beste Belgische voetballer aller tijden.

Wie is dan de beste Belgische voetballer ooit? Het kwam ook ter sprake in de 90 Minutes podcast en de naam van Kevin De Bruyne viel al snel. "Het gaat wel tussen die twee", vindt Daan Heymans.

 

"Dat is dan zonder historisch besef", pikt Filip Joos in. "Er zijn meer spelers in de discussie dan alleen maar Hazard en De Bruyne. Coppens, Ceulemans, Scifo en Van Himst horen daar ook bij."

 

"Hazard is wel degene die het meest met de bal in de wieg geboren is. Maar vraag aan 100 trainers of ze De Bruyne of Hazard in hun team willen en 95 antwoorden De Bruyne. Die andere 5 hebben hun diploma niet met hoogste onderscheiding gehaald", zegt Joos met een kwinkslag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
90 minutes
Wie alleen iets van voetbal kent, kent niets van voetbal. Gilles De Coster, Filip Joos en Sam Kerkhofs bespreken de voetbalactualiteit.
66 afleveringen
Gerelateerd: