KIJK. N-VA kritisch voor De Croo tijdens debat State of the Union: "U hebt geprobeerd de bevolking te misleiden”

Na de beleidsverklaring van premier Alexander De Croo (Open Vld) is het vandaag aan het parlement om het woord te nemen. Hoe kritisch was de oppositie voor de begroting van de federale regering?

58 reacties

  • Emiel Van Roost

    7 maanden geleden
    De Croo vindt dat we in goede doen zijn, we hebben nu de eer aan de staart van europa te staan met ons begrotings tekort waar dat vroeger Griekenland was, maar we zijn in goede doen, doe zo verder.
  • frans Venloo

    7 maanden geleden
    Wie voor deze regering en de deelnemers ervan nog stemt is knettergek Beloften ja dat zijn ze al bezig maar wie gelooft komt terug bedrogen uit . NVA is al even onbetrouwbaar het is een partij voor de elite in Belgie en de wever draait zijn vest als het hem best past Trouwens hij wil zelfs niet meeregeren met de verkozen meerderheid in 2024 zegt hij nu al gevolg terug een minderheidsregering die niet verkozen is zoals nu Postje Postje en ja knikken Wakker worden aub beste kiezers Belgie zinkt
  • kenneth van den berghe

    7 maanden geleden
    Waarom 2 maten en gewichten? Ik betaal nog altijd op mijn Primagas 21% btw ipv 6%
  • Eric De Baeremaeker

    7 maanden geleden
    Flexijobs zijn er inderdaad om de middenstand te plezieren en om goedkopere werkkrachten te hebben . Sommige ouderen doen het om rond te komen en studenten om hun studies te betalen en om te feesten . De middenklasse om rond te kunnen komen . De beste zijn die niet werken , ze hebben alle voordelen die er bestaan en ze hebben ook alles .
  • Eddy DESMET

    7 maanden geleden
    N-VA heeft de Vlaamse bevolking opgezadeld met allerhande belastingen en taksen en bovenal een grote hoeveelheid regeltjes, die getuigen van betutteling alom. Voor de rest heeft de Vlaamse regering bitter weinig resultaten geboekt in onderwijs, milieu, bejaardenzorg, kinderopvang, stikstofdossier, enz. enz. N-VA veegt dus best voor eigen deur en doet er goed aan de hand in eigen boezem te steken. N-VA heeft tot op heden nog niks gerealiseerd. Op de zijlijn roepen en tieren is o zo makkelijk ...