Wesley Sonck wordt zanger bij Ninoofse coverband: “Een schot in de winkelhaak”

De Ninoofse artiesten Bram en Lennert, die als duo al vijftien jaar lang covers brengen, krijgen er vocale steun bij van niemand minder dan ex-Rode Duivel en analist Wesley Sonck (45). De voormalige spits trad al drie keer op met hen, onder meer op de Gentse Feesten, en nu zijn ze samen te boeken.

Michael Van Damme

“Een nieuw samengesteld team van Ninoofse Allstars staat klaar om de wereld te veroveren! Aanvoerder Wesley Sonck zet zijn eerste passen in de muziekwereld en doet dit geruggensteund door ervaren spitsbroeders Bram en Lennert”, klinkt het op de Instagrampagina van het zangersduo.

Tijdens de jongste editie van de Gentse Feesten verrasten ze met Wesley Sonck als gastzanger. De ex-spits van onder meer Genk, Ajax en Club Brugge liet zich op het Sint-Baafsplein helemaal gaan met Verlangen van Clouseau en Alive van Pearl Jam.

“Na een intense voorbereiding en enkele stevige trainingen staan ze nu helemaal klaar om een wervelend spektakel van 90 minuten te brengen. U vraagt zich af, wat zullen ze dan op de mat leggen? Het antwoord is simpel: alles waarvoor het publiek naar het stadion komt! Topentertainment van de bovenste plank met de allergrootste meezingers en de bekendste klassiekers uit alle genres. In Amerika wil men Messi zien spelen, in ons land staat iedereen al te popelen om dit nagelnieuwe team potten te zien breken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer