BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Padellende opa en autoverkoper: hoe gaat het vijf jaar na de feiten met de hoofdrolspelers in dossier Propere Handen?

Vandaag is het exact vijf jaar geleden dat Propere Handen losbarstte. Hoe zou het nog zijn met de hoofdrolspelers? Mogi Bayat verdiende sinds Propere Handen maar liefst (minstens) 16,67 miljoen euro, maar hoe verging het de anderen? Van een radioloog over een autoverkoper tot een paria van de voetbalwereld.

5 reacties

  • Johan Janssen

    7 maanden geleden
    En de grootste schurken hebben hun proces al afgekocht en doen gewoon lekker verder onder het goedkeurend oog van Paryss en Weyts.
  • Jurgen Vermaut

    7 maanden geleden
    O hoe fantastisch toch dat Belgisch gerecht. Hoe meer geld je hebt hoe groter de kans dat de zaak zal uitgesteld worden tot in de treure. Straks gaan ze die mensen nog postuum moeten berechten. Justitie in dit land is een grap, een kafkaiaanse grap.
  • Benny De Keyzer

    7 maanden geleden
    Die lachen ons gewoon uit en doen verder alsof er niks gebeurd is.
  • Rita Bekaert

    7 maanden geleden
    Dus na 5 jaar nog steeds geen proces. Dat zegt genoeg toch!
  • Eric De Baeremaeker

    7 maanden geleden
    Het was al op voorhand geweten dat er geen gevolgen zouden zijn voor de betrokkenen . Wie zit er allemaal niet in de raden van bestuur enz… van de voetbalploegen ? Advocaten , rechters , politiekers . Zij houden alles tegen net als de RSZ bijdrage . Zogezegd voor de jeugdopleiding , laat mij niet lachen . De ouders betalen genoeg inschrijvingsgeld.