BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kan jij binnenkort voor maximaal 19 euro per maand surfen? De Sutter lanceert campagne over sociaal telecomtarief

Vanaf maart volgend jaar genieten meer dan een half miljoen Belgen van betaalbaar vast internet dankzij het vernieuwde sociaal telecomtarief. Minister voor Telecommunicatie Petra De Sutter (Groen) lanceert een campagne om iedereen die recht heeft op dat tarief op de hoogte te brengen.

42 reacties

  • Filiep Verhelle

    6 maanden geleden
    Verkiezingen in aantocht.. Het charmeoffensief begint
  • Flor Van Passel

    7 maanden geleden
    Puur bedrog en diefstal! Een basis internetabonnement bij Scarlet kost momenteel 23 €, hier zou men ocharme 4 € op besparen. Een basis pack met internet, digitale tv, en vaste telefonie kost bij Scarlet 42 €, hier zou men ocharme 2 € op besparen met sociaal tarief. En hiervoor gebruikt De Sutter maar liefst 1,6 miljoen € belastingsgeld voor!... om zogenaamd rechthebbende die in aanmerking komen voor een sociaal tarief te sensibiliseren waar ze in se niets aan hebben. Te gek voor woorden!
  • Leonarda Van Opbroecke

    7 maanden geleden
    De belastingbetaler kan weeral 1,6 miljoen extra gaan ophoesten. De zoveelste boodschap aan diegene die hiervan kunnen profiteren. " Als je wel kan werken dan zeker niet doen want dan verlies je al je voordelen". Trouwens de overheden verplichten burgers internet te hebben want we moeten bijna alles zelf digitaal doen. Zelfs een afspraak maken met politie en parkeren moet ook al digitaal.
  • christian demeester

    7 maanden geleden
    Men zou internet voor iedereen gratis moeten maken.
  • Ivi Poivre

    7 maanden geleden
    Gooi de telecommarkt open voor meer spelers. De concurrentie zal de prijzen wel doen zakken.