BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Open Vld duikt in nieuwe peiling onder 8 procent en wordt zo kleinste partij van Vlaanderen

Open Vld krijgt klappen in een nieuwe peiling van de Franstalige openbare omroep RTBF en de krant La Libre Belgique. Als er vandaag verkiezingen zouden zijn, zakken de liberalen onder de 8 procent. Het is de slechtste peiling ooit voor de partij van de premier.

166 reacties

  • frans Venloo

    6 maanden geleden
    Hopelijk haalt De Croo met zijn weggeeftactiek van onze belastingen geen stemmen meer dan zijn de kiezers pas slim Allen gevochten voor d e postjes en daarna basta Echt de kiezers zij het moe
  • Fabrice Robberecht

    7 maanden geleden
    Als al die mensen die op NVA of VB stemmen toch eens hun verstand zouden gebruiken... Ik ben geen liberaal maar vindt wel dat De Croo het goed heeft gedaan! Hij is een echte geboren leider! Laat ons niet vergeten dat ons land werd geconfronteerd met de grootste crisissen sedert de 2de wereldoorlog! Ik hoop dat vivaldi 2 er komt want wat is het alternatief? De NVA wil enkel ons land kapotmaken en het VB eveneens. Dus ik hoop dat de andere partijen weer samengaan voor het redden van ons land.
  • Emiel Van Roost

    7 maanden geleden
    Dat maakt me heel blij, ik hoop dat het zo verder gaat, De Croo was waarschijnlijk de premier van de rampzaligste regering ooit.
  • Depre Benny

    7 maanden geleden
    Voor migratie en de grote jan uit te hangen in Europa is er steeds geld de eigen bevolking zien ze nog niet eens staan sorry ze zien ze wel staan als er verkiezingen aan komen.
  • Davy Janssens

    7 maanden geleden
    Onder de 5% zou nog beter zijn 👍🏽