Sihame El Kaouakibi riskeert haar parlementaire onschendbaarheid opnieuw te verliezen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sihame El Kaouakibi riskeert haar parlementaire onschendbaarheid opnieuw te verliezen. © BELGA

Geen 269.000 euro, maar meer dan het dubbele: parket wil 600.000 euro van Sihame El Kaouakibi nadat nog eens 9 verdachte facturen opduiken

Het Antwerpse parket hoopt in totaal 600.000 euro terug te vorderen van Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi (37). Het onderzoek zat er eigenlijk op, de eindvordering van het parket was er. Maar de burgerlijke partijen plaatsten grote vraagtekens bij het totaalbedrag dat geëist werd en nieuwe verdachte facturen. Dit is het verhaal van de comeback, de boekhoudkundige speurtocht en die negen facturen.

272 reacties

  • Benny Coninx

    6 maanden geleden
    Allez zeg?! En Vandelanotte heeft nochtans officieel verklaard dat er nooit iets verkeerd werd gevonden bij controle van de boekhouding! Alles was perfect legaal… Da’s wel straf?!
  • Yolande MARIS

    6 maanden geleden
    Ze weet te veel en daarom zwijgen alle trado's,ze zou maar eens beslissen een spijtoptant te worden als ze zou gestraft worden.Hoeveel lijken zouden dan uit de kast vallen? En welke politici duwde deze dame haar pollekes vol met onze centen zonder enige controle ,zijn evenzeer schuldig .Geschenken uitdelen aan jan en alleman en het eigen volk mag stikken.
  • maria lucia vandenborre

    6 maanden geleden
    Misschien nog niet alles. Het topje van de ijsberg?
  • Alex Jonckers

    6 maanden geleden
    Ze zeggen dat aan geld een reukje zit, maar dan toch niet om hun zakken ermee te vullen.
  • francois de smedt

    6 maanden geleden
    Veel beschuldigden in veel functies worden tijdens het onderzoek en afwachting van gerechtelijke uitspraak op non-actief gezet. Waarom een parlementaire niet ? Juist, ze voelen zich verheven boven het gepeupel