Amber Broos mist haar optreden op Tomorrowland Brasil: “Ik ben er helemaal kapot van”

De Vlaamse dj Amber Broos had zo uitgekeken naar haar optreden op Tomorrowland Brasil, maar ze geraakte er niet. “Het weer, de chauffeur, de files.”

POM

Op haar Instagram stories post Amber Broos een triestig bericht. Ze schrijft: “Ik ben er helemaal kapot van. Ik heb mijn set gemist op Tomorrowland Brasil vanavond. Ik kan nog altijd niet geloven dat dit gebeurde. Na een rit van meer dan 5 uur slaagden we er niet in op tijd ter plaatse te zijn door redenen waar ikzelf niets kan aan doen (het verkeer, het weer, de chauffeur….) Ik excuseer me bij iedereen die kwam om mijn show te zien. Ik kom gauw terug.”

Amber Broos is dé revelatie van het jaar. In juni zat ze nog op de schoolbanken (ze studeert communicatiewetenschappen) , deze zomer draaide ze op de coolste podia van Europa. Op Tomorrowland Boom was ze de jongste dj.

LEES OOK. 5 uur ’s nachts, en Amber Broos mag aan haar set beginnen: “Die druivensuiker marcheert goed”

In een eerder interview vertelde ze hoe het allemaal is begonnen. “De droom begon op mijn twaalfde. Mijn vader Joeri, die zelf jarenlang achter de draaitafel stond in Café Manger op de Leuvense Oude Markt, was zopas een eigen dj-school begonnen en ik raakte geïntrigeerd door al het materiaal dat plots bij hen thuis werd gestockeerd. Ik heb papa gevraagd om mij de kneepjes van het vak te leren, en ik was meteen helemaal hooked.”

Na de fabuleuze zomer mocht Amber nu dus draaien op Tomorrowland Brasil. Het was zeven jaar geleden daar nog eens een Tomorrowland was. Het festival gaat door in de buurt van Sao Paulo. Het verkeer en het weer hebben er het feestje verstoord.

@gva Wij mogen volgend jaar mee op de mainstage met @AMBER BROOS 😍 #gva #Tomorrowland #Antwerpen #fyp #festival #voorjou @Tomorrowland ♬ origineel geluid - Gazet van Antwerpen
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER