BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bouchez wil alles opgeven voor burgemeesterssjerp van Bergen bij verkiezingen van volgend jaar

Dag op dag één jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 heeft MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez bekendgemaakt dat hij opnieuw met zijn lijst ‘Mons en Mieux’ naar de kiezer trekt. Bouchez, nu in de oppositie in de hoofdstad van Henegouwen, wil burgemeester worden en is bereid daarvoor al zijn andere politieke functies op te geven.

15 reacties

  • jos kenis

    6 maanden geleden
    Hij gaat de stadskas van Bergen leegroven.
  • Dirk BERX

    6 maanden geleden
    Zij die dromen dat Bouchez uit de nationale politiek stapt vergeten, dat hij het voorbeeld van de grote Vlaamse leider wel eens zou kunnen volgen ! Nl: voorzitter-burgemeester- parlementslid !
  • Nathalie De Clercq

    7 maanden geleden
    Zonder hem komt er misschien die fiscale hervorming die broodnodig is en eindelijk een vermogensbelasting
  • Dany Herman

    7 maanden geleden
    Nu we de fusie tour opgaan zouden ze best eens kijken wat er met Bissegem gebeurd Men sluit de hoofdweg er naar toe ondanks dure nieuwe brug waar niemand maar kan begrijpen wat er achter schuilt En het centrum wordt afgebroken om bomen te kunnen planten Verschillende gebouwen moeten er aan geloven en nul inspraak bij deze Best alle gemeenten afschaffen zeker, zou de grootste besparing zijn
  • J V

    7 maanden geleden
    Ah die heeft het licht gezien (in Antwerpen), of het licht zien uitgaan. In ieder geval gaat hij zijn persoonlijk budget verhogen. Pas maar op, hij heeft opleiding gekregen en is gretig.