Sylvester Stallone.© Evan Agostini/Invision/AP

Sylvester Stallone verkoopt opnieuw landgoed met verlies, en daar profiteert bekende muzikant van

John Fogerty, muzikale legende en frontman van Creedence Clearwater Revival, heeft dankzij Sylvester Stallone een koopje kunnen doen.

Tom Vets

Voor de villa en bijbehorende ranch krijgt de inmiddels 77-jarige Stallone 16 miljoen euro. Lijkt veel, maar hij maakt veel verlies. Stallone kocht het landgoed amper een jaar geleden voor 17,5 miljoen euro. De vraagprijs was aanvankelijk 20 miljoen euro toen hij het opnieuw in de verkoop gooide.

Waarom Stallone er al snel opnieuw weg wilde, is niet bekend. Blijkbaar waren de bibliotheek, het buitenzwembad en de wijnkelder als leuke extra’s niet naar zijn zin. Opvallend is wel dat het niet de eerste keer is dat hij vastgoed verkoopt met flink verlies. Ook zijn villa in Beverly Park deed hij onlangs voor peanuts van de hand aan superster Adele. Ze kreeg er ook het immens grote standbeeld van de acteur als Rocky in de tuin bij.

(Lees verder onder de foto)

John Foggerty.© Koen Bauters

De familie Stallone is zeker niet dakloos. Samen met zijn vrouw Jennifer heeft hij nog een landgoed in Californië dat hij onlangs kocht voor 33 miljoen euro. Aan geld is er immers geen gebrek bij de acteur. Hij heeft een vermogen van een kleine 400 miljoen euro.

Ook voor Fogerty, die nu in het voormalige huis van Sylvester woont, is het niet zijn enige optrekje. Hij heeft nog een pand in de Hidden Valley, een bewaakte buurt waar alleen maar grote sterren wonen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER