© vier

Jammer voor Matteo Simoni en fans: “Kans dat ‘Callboys’ terugkomt is nihil”

Er is geen enkele kans dat de reeks Callboys een derde seizoen krijgt. Dat heeft bedenker en regisseur Jan Eelen laten verstaan na een interview met acteur Matteo Simoni. Simoni zou niets liever willen dan een comeback, maar Eelen heeft met het tweede seizoen een duidelijk punt gezet achter het programma.

jvbo
Bron: VRT NWS

LEES OOK. Matteo Simoni: “Als het van mij afhangt, komt ‘Callboys’ terug. Ik wil niets liever”

Matteo Simoni was deze week de gast in de MNM-podcast ‘22 minuten stomme vragen’. Daarin kreeg hij de vraag of hij wil dat Callboys terugkeert. Simoni had direct zijn antwoord klaar: “Als het van mij afhangt, zeker. Ik wil niets liever.”

De acteur voegde er wel aan toe dat het niet van hem afhangt, maar van bedenker Jan Eelen. “Jan zal het moeten schrijven. De Jakke. Die heeft dat geregisseerd, dat gemonteerd en geschreven. Alleen hij kan dat doen. En als hij dat niet wil, dan gaat het er nooit van komen.”

Over de kans dat de hitreeks een vervolg krijgt, is Eelen nu heel duidelijk: “Nihil”, zegt hij aan VRT NWS. “Ik weet dat Matteo dat heel graag wil, en ik snap dat ergens wel, dat was heel leuk. “Maar met het tweede seizoen wou ik echt een einde maken aan de reeks.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER