Parket Antwerpen

Bewakingsfirma ontdekt drugslab in Aartselaar, nadat alarm afging in loods

In een loods in Aartselaar is de afgelopen nacht een drugslab ontdekt. Een bewakingsfirma was er naartoe gegaan, omdat er een alarm was afgegaan. Alles zal nu op een veilige manier weggehaald worden door de federale politie.

Vannacht heeft een bewakingsfirma een drugslab ontdekt in een loods aan de Ingberthoeveweg in Aartselaar. Die was ter plaatse gekomen, omdat er een alarm was afgegaan. Vermoedelijk werden er amfetamines gemaakt. 

 

De lokale politie van de zone Hekla werd erbij geroepen. Die stelde een veiligheidszone in rond de loods. Na vaststellingen door het lab van de federale politie zal alles op een veilige manier ontmanteld worden. De federale gerechtelijke politie heeft een onderzoek opgestart.

Anoniem meldpunt

Wie informatie heeft, of vermoedens heeft over andere drugslabs, cannabisplantages of dumpings van drugsafval, kan terecht op een anoniem meldpunt van het Openbaar Ministerie, de politiediensen en de gouverneur van de provincie Antwerpen. Je vindt het op de website drugsplantageontdekt.be. 

Meest gelezen