"Emoties namen de bovenhand door mijn zwangerschap": Charlotte uit ‘De Verraders’ over negatieve reacties

ShowbitsOpnieuw stoelendans in ‘De Verraders’ op VTM. Na het vertrek van Klaasje wordt er een nieuwe verrader aangeduid. Door het masterplan van Guy, is dat pokerspeler Charlotte: één van de opvallendste kandidaten van dit seizoen. Showbits-reporter Senne belde haar op om te vragen of ze veel reacties krijgt op haar deelname en wat ze daarvan vindt.

  1. “Ik vond het héél zuur dat ik niet naar het Songfestival mocht”: Luka uit ‘The Voice’ blikt terug op woelige periode
    PREMIUM
    TV

    “Ik vond het héél zuur dat ik niet naar het Songfesti­val mocht”: Luka uit ‘The Voice’ blikt terug op woelige periode

    Haar winst in ‘The Voice van Vlaanderen’, intussen zeven jaar geleden, zette het leven van Luka Cruysberghs (23) op z’n kop. Coach Alex Callier (51) bombardeerde haar tot frontvrouw van Hooverphonic, om haar nadien weer koeltjes aan de kant te schuiven. Sindsdien is het stiller rond de Leuvense, die nu opduikt in de nieuwe talentenjacht ‘Sing Again’. Tijd om te vragen hoe het nu met haar gaat. “Ik heb financiële risico’s genomen.”
  2. Ooit had ze maar 100 dollar op haar rekening, nu speelt ze de hoofdrol in ‘Bridgerton’: maak kennis met Nicola Coughlan
    PREMIUM
    TV

    Ooit had ze maar 100 dollar op haar rekening, nu speelt ze de hoofdrol in ‘Bridgerton’: maak kennis met Nicola Coughlan

    “Ik wil de wereld laten zien dat ook een muurbloempje in het middelpunt van de belangstelling kan staan.” Fans van ‘Bridgerton’ leerden Penelope Featherington kennen als een grijze muis, maar in het derde deel van de Netflixreeks is het net zij die op de voorgrond treedt. Een rol die Nicola Coughlan (37) op het lijf geschreven is, want ook zij heeft lang op haar debuut moeten wachten. Al is de Ierse actrice - in tegenstelling tot haar personage - allesbehalve verlegen. “Mijn gewicht gaat niemand iets aan!”