Jan Vertonghen.
Volledig scherm
Jan Vertonghen. © VTM
België BEL
1
EINDE
1
Zweden ZWE
  • 31' Goal Romelu Lukaku
  • Viktor Gyökeres Goal 15'

LIVE BELGIË-ZWEDEN. Vertonghen: “Een donkerzwarte avond” - Minuut stilte voor elke Belgische competitiematch

Nog veel (sportieve) vragen na de gestaakte wedstrijd tussen de Rode Duivels en Zweden door de terreurdaad in Brussel. België zal alvast geen forfaitscore eisen en is bereid het statuut als reekshoofd te laten vallen. “Ethiek en moraal moeten de bovenhand nemen”, klinkt het. Intussen vertelt een Zweeds gezin hoe het afgelopen nacht bij het verlaten van het Koning Boudewijnstadion truitjes kreeg van Belgische fans om zo minder op te vallen. Alle updates lees je hieronder.

104 reacties

  • Alain Van ranst

    6 maanden geleden
    Ik heb graag meer inzet van de spelers!
  • eric meers

    6 maanden geleden
    Meer politie bij wedstrijden , is dan te hopen dat de clubs dat zelf gaan betalen als ze honderden miljoenen voor een speler kunnen betalen kunnen ze ook de politie betalen in plaats van de belastingbetaler laten op te draaien .
  • Ben Van den bulck

    6 maanden geleden
    België is al gekwalificeerd en wij kunnen ons niet meer rechtstreeks kwalificeren , hebben dus geen reden om verder te spelen. Dat is toch hetzelfde als forfait geven..Dat de Belgische bond dat niet eist kan ik inkomen , had er echter nog veel ingezeten voor de Zweden was de wedstrijd wél afgemaakt. zoveel is zeker.
  • GUNTHER GOUBERT

    6 maanden geleden
    Opeens is Martinez een goeie trainer! Diegene die hem verwenst hebben en op hun achterste poten stonden vinden hem nu opeens een toptrainer. Het kan verkeren.
  • Rino Deltombe

    6 maanden geleden
    Goeie zet om de match even te laten doorgaan, tot er meer nieuws was en de juiste stappen gezet kon worden vooraleer de grote evacuatie. Door de match te laten doorgaan, kon de kalmte bewaard blijven door de supporters af te leiden.