BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nu de Rode Duivels geplaatst zijn: dit kunnen ze verdienen op het komende EK

Op het EK in Duitsland kunnen de Rode Duivels rekenen op premies die HLN vorig jaar al aankondigde. Als ze straks Europees kampioen worden, zou dat elke speler 445.000 euro bruto opleveren.

58 reacties

  • David Meul

    6 maanden geleden
    Bij de nationale ploeg moeten ze voor de eer van hun land spelen ipv voor het geld.Ze verdienen meer dan genoeg bij hun clubs!maar ja,ze voetballen tegenwoordig enkel nog voor het geld,clubgevoel en patriotisme bestaat al een tijdje niet meer maar ja 'Don't hate the player,hate the game zeker'?
  • Gerry Cle

    6 maanden geleden
    Zo zie je maar hoe rijk de voetbalbonden zijn. Voetbal is natuurlijk de populairste en meest bekeken sport van heel de wereld en tv zenders betalen zich blauw om een wedstrijd te mogen uitzenden.
  • René Lodeweyckx

    6 maanden geleden
    Het is niet wat presteren we,het is wat kunnen we verdienen? Eergevoel bestaat niet meer 🇧🇪bij de Belgische voetbalbond. De trainer is al bezig met contract verlenging las ik in de krant dus.
  • Luc De Rammelaere

    6 maanden geleden
    Ze voetballen natuurlijk uit liefde voor hun land.
  • Gery Goeminne

    1 jaar geleden
    Ongeacht wat die jongens al verdienen in clubverband, vind ik het persoonlijk enorm veel geld. Gewoon al in de groepsfase 42.000 euro vind ik er over. Ze streken al aardig wat op in de kwalificatiematchen, denk ik, ja? Nu nog eens dat extraatje om gewoon te beginnen, klopt echt niet. Ze moeten al blij zijn ons land te mogen vertegenwoordigen! En verder zou ik enkel een premie op tafel leggen bij het halen van de halve finale en nog meer voor de finale en het wereldkampioen worden. Succes !!