Frans president Emmanuel Macron, Italiaans premier Giorgia Meloni en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.
Volledig scherm
Frans president Emmanuel Macron, Italiaans premier Giorgia Meloni en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen. © AFP

Europese leiders drukken medeleven uit: “Wij zijn verenigd tegen terreur”

Verschillende Europese leiders hebben al hun medeleven uitgedrukt met de slachtoffers van de schietpartij in Brussel en hun nabestaanden. Onder meer de Franse president Emmanuel Macron, de Italiaanse premier Giorgia Meloni en voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen deden dat al.

25 reacties

  • Louis Momme

    6 maanden geleden
    Met medeleven en mooie woorden los je als politieker niets op. Een politieker, op elk niveau, moet zo spoedig mogelijk maatregelen nemen opdat zoiets zich niet meer kan herhalen. Dat is zijn verdomde vetbetaalde job.
  • Marlene De Smedt

    6 maanden geleden
    Een beetje meer neutraliteit van de politieke wereld op de hele aardbol zou misschien al kunnen helpen om de gemoederen te bedaren.
  • Jokanaan Mertens

    6 maanden geleden
    de regering in belgie moet aftreden ze hebben gefaald
  • marc rooms

    6 maanden geleden
    EU ????? de aanslag sterk veroordelen, hun medeleven betuigen, kaarsjes branden en bloemen leggen, maar voor de rest laten we ze binnen en doen we niets.
  • Bart De Ryck

    6 maanden geleden
    Bleiten achteraf kunnen ze als de besten, maar handelen en het problem oplossen (migratie stopzetten) durven ze niet. En dan komt er dit aan vandaag in Brussel, morgen Parijs