© RR

© RR

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Jardim: tuin en strand met zicht op Scheldebocht

Jardim, de pop-uptuin die vorig jaar voor het eerst werd uitgeprobeerd op het Eilandje, is er weer vanaf eind volgende week, zij het dan in een andere vorm. Wat blijft, is het bohemiengevoel.

jvb

Jardim werd vorig jaar voor het eerst uitgeprobeerd door de mannen achter The Shop en The Velvet Lounge. Ze installeerden een palettenconstructie tegenover de voormalige shop voor scheepsherstellers en naast de Kattendijkdoksluis.

Deze zomer komt er dus een tweede editie van zomerbar Jardim (overigens Portugees voor tuin), maar de tuin verhuist naar de overzijde van de straat en neemt plaats aan het eind van de Waagnatie. Om preciezer te zijn: midden en bovenop het containerdorp stAck, voorheen Convoi.

Daar, bovenop de containers, op het dakterras van Jardim, heb je zowat het beste zicht van ’t stad op de lieflijke Scheldebocht.En dat is toch nog altijd de meest romantische plaats van de stad.

Om voor eten te zorgen komen er regelmatig foodtrucks langs. Elke zondag is er een vaste afspraak voor de brunch. Reserveren via de Facebookpagina.

www.facebook.com/JardimSummerBar/

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER