Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Op deze plaatsen is er verhoogde waakzaamheid in ons land

Na de terroristische aanslag van gisteravond in Brussel is er op sommige plaatsen in ons land verhoogde waakzaamheid van de politiediensten. Omdat de verdachte het in de eerste plaats op Zweedse doelwitten gemunt leek te hebben, zijn het vooral Zweedse symbolen en belangen die extra aandacht krijgen.

11 reacties

  • Leslie Fruythof

    6 maanden geleden
    Wij eisen het ontslag van deze onbekwaamde pamperregering.
  • Wilfried carens

    6 maanden geleden
    degenen die het beter kunnen om al die zotten uit onze samenleving te filteren, dat hij opstaat en een alternatief biedt. het is gemakkelijk te roepen vanop de zijlijn. betrokken ministers ontslag nemen...vooraleer die anderen dan weer wat ingewerkt zijn in de materie, zijn er weer een paar maanden verstreken
  • Nathalie Hansen

    6 maanden geleden
    Heel de politie en justitie dient omgevormd te worden. Begin al eens met deftige wijkagenten op te leiden dat zou ook al veel oplossen! Ze doen niets gewoon en of kunnen dikwijls ook niets ondernemen! Enkel alles wat met drugs te maken heeft brengt geld in het laatje . Maar de echte zware criminelen die doen maar op.
  • stefan crama

    6 maanden geleden
    De belangrijkste vraag is niet hoe of waarom hij dit deed maar waarom hij nog steeds in dit land vertoefde. Verander desnoods de wetten maar doe eindelijk iets aan dit circus.
  • Michel Allemeersch

    6 maanden geleden
    ze wisten wie hij was en na vorige week in Frankrijk hebben ze nog geen lessen getrokken.Binnen hier en enkele dagen,maanden zal hij ook zeggen zoals Michel ooit zei"wat we gevreesd hebben is gebeurd en nu zit diegene in top europa. Nu vervroegde verkiezingen is de enige oplissing