© Getty Images

‘Stranger Things’-ster Millie Bobbie Brown (19) roemt haar verloofde: “Jake stelt me in staat om van mezelf te houden”

Actrice Millie Bobby Brown (19), die al op jonge leeftijd bekend werd dankzij haar rol in de Netflix-hitserie Stranger Things, voelde zich jarenlang “een domme snotaap”. Maar dankzij haar verloofde Jake Bongiovi (21) heeft ze haar zelfvertrouwen hervonden, vertelt ze.

mts
Bron: Glamour

In een interview met het magazine Glamour vertelt Millie Bobby Brown dat ze geschokt was dat volwassenen haar als jonge tiener beschimpten als “een idioot”, “dom” en “een snotaap”. “Ik werd gewoon gestraft omdat ik te veel praatte en te luidruchtig was”, zegt Brown in het interview. Volgens haar raakten de negatieve commentaren van sommige volwassenen haar zo diep dat ze “nooit meer wilde praten” uit angst om getrolld te worden. “Tijdens interviews kon ik het niet laten om aan alle reacties te denken. Dus zweeg en sprak ik enkel als er tegen mij gesproken werd.”

Browns leven nam een wending toen ze haar verloofde Jake Bongiovi (tevens de zoon van zanger Jon Bon Jovi) ontmoette. “Toen ik Jake ontmoette, voelde ik gewoon dat ik luid kon zijn. Hij omarmde dat en moedigde dat aan. En ik werd verliefd op mezelf terwijl ik bij hem was”, zegt ze in Glamour. Ze roemt haar verloofde omdat die, zo zegt ze, “me in staat stelt om van mezelf te houden”.

Millie en Jake kondigden in april van dit jaar hun verloving aan na twee jaar verkering. In een post op Instagram toonde Millie Bobby Brown haar fonkelende verlovingsring.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer