VIDEO. En of hij het nog kan: trainer Xabi Alonso tovert schitterende pass uit zijn sloffen op training bij Leverkusen

Eens voetballer, altijd voetballer. Xabi Alonso maakte gedurende zijn carrière grote sier bij onder meer Liverpool, Real Madrid en Bayern München. Momenteel is de 41-jarige Spanjaard hoofdcoach bij Bundesliga-revelatie Bayer Leverkusen. Maar op training liet Alonso zien dat hij nog altijd een aardig stukje kan voetballen.

Jens Jacobs

Na zeven speeldagen in de Duitse Bundesliga is het zowaar niet Bayern München die aan de leiding staat. Wel voert revelatie Bayer Leverkusen de ranglijst aan. Onder leiding van succescoach Xabi Alonso verloor Leverkusen nog niet dit seizoen. De Spanjaard maakte sinds zijn komst een geoliede machine van de club uit Noordrijn-Westfalen. Onder de vleugels van Alonso ontpopte ook ex-Union-spits Victor Bonifcace zich als een echte doelpuntenmachine.

Dat Alonso ooit nog een topper was op het middenveld, liet hij op training nog eens zien. De ex-middenvelder van Liverpool, Real Madrid en Bayern München verstuurde als vanouds een schitterende pass naar een van zijn spelers. Moest Leverkusen ooit met personeelsproblemen zitten op het middenveld, het kan gewoon zijn coach opstellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer