VIDEO. NBA-Belg Toumani Camara toont zich in pre-season met knap block tegen oude bekende Phoenix Suns

Als een vis in het water. Toumani Camara is zijn eerste weken bij de Portland Trailblazers gestart met enkele goede prestaties. Camara kreeg tegen de Phoenix Suns, het team dat hem had getrade, dertien minuten om zich te tonen en dat deed hij met verve. Vooral het knappe block op Drew Eubanks deed de fans van de Trailblazers rechtveren.

Jens Jacobs

Toumani Camara lijkt zich bijzonder goed aan te passen aan zijn nieuwe omgeving. Nadat hij eerst werd gedraft door de Phoenix Suns en er een goede Summer League speelde, werd de Brusselaar enkele weken geleden plots getrade naar de Portland Trailblazers. Camara, die dat niet had zien aankomen, liet het echter niet aan zijn hart komen en bleef dankbaar om in de NBA te mogen spelen.

Onze landgenoot doet het in het pre-season niet onaardig bij zijn nieuwe team. Afgelopen nacht tegen uitgerekend de Phoenix Suns liet hij zich enkele keren opmerken met enkele assists en een knap block op Drew Eubanks. Acties die hem steeds geliefder maken bij de fans van de Trailblazers. Hoewel goede prestaties in het pre-season geen garantie zijn op minuten in de NBA, doen de prestaties van onze landgenoot het beste vermoeden. Bekijk de beelden hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer