Deze elektrische fiets werd in Hasselt teruggevonden en kon al worden terugbezorgd aan de eigenaar.© Politie LRH

Politie vindt zeven gestolen fietsen terug op adres in Hasselt: daders worden opgespoord

Hasselt -

Politie Limburg Regio Hoofdstad heeft zeven gestolen fietsen en een bromfiets teruggevonden op een adres in Hasselt. De daders worden nog opgespoord. Sinds begin deze maand werden binnen de Grote Ring in Hasselt al zeventien fietsen gestolen, vaak dure elektrische fietsen.

De politie zoekt de eigenaar van deze gestolen fiets.© Politie LRH

De meeste fietsen bleken goed afgesloten, maar toch werden ze gestolen. De politie vermoedt dat ze werden opgeladen en meegenomen. Onderzoek bracht alvast een schuilplaats in beeld waar de daders de fietsen stalden.

Deze elektrische fiets is na de vondst terugbezorgd aan de eigenaar.© Politie LRH

Deze week kon de politie er zeven gestolen fietsen en een gestolen bromfiets aantreffen. Van een elektrische fietsen is de politie nog op zoek naar de eigenaar, ook van een kinderzitje en fietstas is nog niet geweten van wie ze zijn.

Dit kinderzitje en deze fietstas werden ook gestolen.© Politie LRH

Aangifte

In het belang van het onderzoek en om de gestolen fietsen te kunnen terugvinden, is het belangrijk om aangifte te doen bij de politie. De politie neemt de fietsdiefstallen ernstig en probeert de daders op te sporen. Dankzij het cameranetwerk in de stad konden deze zomer meerdere daders worden ontmaskerd.

 maw

Wie zijn of haar fiets of accessoire herkent, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie LRH via het e-mailadres pz.lrh.lik@police.belgium.eu
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer