AP
Volledig scherm
© AP

Dodelijke slachtoffers van aanslag zijn zestiger en zeventiger, zwaargewonde is zeventiger

De twee Zweden die gisteravond om het leven kwamen bij de aanslag in Brussel, zijn een zestiger en een zeventiger. Dat heeft het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken laten weten aan de Zweedse televisiezender ‘TV4' en de Zweedse krant ‘Aftonbladet’.

6 reacties

  • Tom Pennewaert

    7 maanden geleden
    Europa het is 5 voor 12 als het al niet 5 na twaalf is. Europa wordt overspoeld door vluchtelingen allerlei (zowel mensen met goede als slechte bedoelingen). Dit dient te stoppen. Burgers in hun eigen land voelen zich niet meer veilig. In alle landen voelen de mensen zich in de steek gelaten door hun regeringen. Vluchtelingen worden gepamperd, worden voorzien van alle voorzieningen, zowel huisvesting als financieel. Stop en er zullen er al velen Europa niet meer aanzien als beloofde land.
  • Cecarine De Smet

    7 maanden geleden
    veel sterkte aan de nabestaanden van de slachtoffers. spoedig herstel voor de gewonde. sorry dat gebeurd is, wij Belgen snappen het ook niet hoe zo iemand kon vrij rondlopen in België!
  • Freddy Braekeveld

    7 maanden geleden
    dat is toch weeral iets ongewoons voor bij ons hij had hier een gezin en was hier België verboden en kon toch zoiets uitsteken hoe is dat toch allemaal mogelijk
  • Patrick Symons

    7 maanden geleden
    Knap. En België is weer het land dat zelfs de veiligheid van de burgers niet kan garanderen, zelfs niet tegen uitgewezen geradicaliseerde illegalen.
  • Cecarine De Smet

    7 maanden geleden
    Van Quickenborne en De Moor ontslag nemen!!! Ze doen hun best om er zich uit te spreken!! ze hebben gefaald!! gans deze regering !! dit had vermeden kunnen worden als de ministers hun verantwoordelijkheid genomen hadden!!