Opnieuw kondigt ‘Love Island’-koppel relatiebreuk aan

Liefdesgeluk uit het meest recente seizoen van Love Island blijkt in de meeste gevallen maar van korte duur te zijn. Met Job en Nathalia heeft er namelijk een zoveelste koppel dat in het realityprogramma gevormd was, aangekondigd dat ze uit elkaar zijn.

Qua kijkcijfers was het afgelopen seizoen van Love Island een enorm succes. Op het vlak van de liefde veel minder. Van de drie koppels die de finale haalden, is er namelijk maar één meer samen. Jonna en Nycole braken al meteen na het programma en iets later volgden ook Junar en Garbi. Daardoor blijven van de finalisten enkel nog Kimmy en Kengi over als koppel.

Job en Nathalia

Maar ook buiten de drie koppels die de finale haalden, was er even hoop op liefdesgeluk. We vernamen echter eerder al dat Imad en Lena niet meer bij elkaar zijn. Hetzelfde geldt nu ook voor Nathalia en Job. Dat maakte Job zelf bekend op Instagram.

“Bij deze willen Nathalia en ik laten weten dat het tussen ons helaas niets meer geworden is dan vriendschap. Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er de verliefde gevoelens niet sterk genoeg zijn”, zegt Job op sociale media over hun breuk.

Nog drie Love Island-koppels

Alle hoop voor het meest recente seizoen van Love Island is dus gevestigd op Kengi & Kimmy en op Kevin & Lot. Van de vorige twee Vlaams-Nederlandse seizoenen samen is er, na de recente breuk tussen Eilish en Gianni, zelfs maar één koppel meer samen. Lio en Marvin haalden indertijd niet eens de finale, maar hebben ondertussen wel al een kind en zijn nog steeds gelukkig samen.

Meer
Lees meer...