Play Media
Volledig scherm
PREMIUM
© Play Media

Wie is Joost Klein, het Nederlandse popfenomeen uit ‘De slimste mens’?: hij droomt ervan om naar het songfestival te gaan

TVHij droomt ervan om volgend jaar voor Nederland deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival. En youtuber Acid kwam hem aanmoedigen tijdens z’n deelname aan ‘De slimste mens ter wereld’. Maar wie is Joost Klein (25)? En wat maakt hem een fenomeen en de perfecte popster van deze tijd? Zelfs Walter Grootaers ontdekte -met dank aan zijn dochter- zijn coverversie van ‘Ik wil je’. “Vroeger was het een belediging als je kop noch staart kreeg aan iemands werk. Nu kun je het zo tot de mainstream schoppen”, meent ‘De Morgen’.

17 reacties

  • Nin De Waele

    6 maanden geleden
    Laat ze nog maar lang verder doen!! En Joost mag het weten maar hij is top! Nog vele jaren de slimste mens aub!
  • Greta Vandenbussche

    6 maanden geleden
    Ik heb ook afgehaakt. Vroeger leuk om naar te kijken. Nu duurt de intro veel te lang. En zo hard je best doen om grappig te zijn is niet meer grappig.
  • Tina Colpaert

    6 maanden geleden
    Had nog nooit van die gast gehoord was wel eens lachen maar na n tijdje ging die toch vervelen met zijn armpje zwaaien!
  • guido Bervoets

    6 maanden geleden
    Ik heb mij gisteren een oog uit gelachen met Alex Agnew, Joost Klein, Jeroom en Bokkie de rapper. De combinatie van dat viertal was perfect en zal nog moeilijk te evenaren zijn in de toekomst. En ik ben normaal geen lachebek waar het tv-programma's betreft. Nog van dat a.u.b.
  • Karina

    6 maanden geleden
    Geef mij maar blokken als het om een echte quiz gaat. Maar om nog eens te kunnen lachen moeten we naar dsmtw kijken. Een luchtig programma en ik vond die gast echt wel te doen, en vandaag Bart Peeters erbij, top. Nog eens wat amusement op tv, beter dan al dat geweld.