© AFP

Britney Spears onthult dat ze abortus pleegde omdat Justin Timberlake “geen vader wilde zijn”

Britney Spears en Justin Timberlake, hét koppel van de jaren 2000, werden tijdens hun relatie zwanger. “Maar Justin was niet blij en zei dat we niet klaar waren”, schrijft Spears in haar boek dat eind oktober uitkomt.

lto

© AP

In ‘The woman in me’, haar memoires die op 24 oktober uitkomen, deelt Britney Spears een pijnlijk verhaal over haar relatie met zanger Justin Timberlake. Twintig jaar lang hield ze het geheim, maar nu vertelt de 41-jarige zangeres dat ze begin de jaren 2000 zwanger werd van Timberlake.

“Het was een complete verrassing. Maar het was geen tragedie. Ik hield zo hard van Justin. Ik had altijd verwacht dat we op een dag een gezin zouden hebben. Dit was alleen veel vroeger dan verwacht”, schrijft Spears. “Maar Justin was absoluut niet blij over de zwangerschap. Hij zei dat we niet klaar waren om een baby in ons leven te hebben, dat we veel te jong waren.”

“Als het van mij had afgehangen, dan had ik het nooit gedaan. Maar Justin was er zo zeker van dat hij geen vader wilde worden.” Spears gaat vervolgens verder met het verhaal over de abortus zelfs. “Tot op de dag van vandaag blijft het een van de pijnlijkste dingen die ik ooit heb meegemaakt”.

Na de split met Timberlake in 2002 werd Spears mama van twee zonen, Sean Preston (18) en Jayden James (17). Die kreeg ze met haar toenmalige man Kevin Federline.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer