© Toon Royackers

Wordt Truiense school de strafste school van Vlaanderen? “MNM-dj’s getrakteerd op Limburgse gastvrijheid”

Sint-Truiden -

De kansen groeien dat school het Kompas uit Sint-Truiden wordt uitgeroepen tot allerstrafste school van Vlaanderen en Brussel. Woensdag werden MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch, Robin Keyaert, Sander Gilis en Laura Govaerts er alvast enthousiast onthaald.

Toon Royackers

Radiozender MNM gaat jaarlijks op zoek naar een school waar het zowel tijdens als tussen de lessen door fijn is. “Waar leerkrachten en leerlingen elkaar versterken en waar je kennis opdoet voor het échte leven”, zo klinkt het. Acht scholen staan voor deze dertiende editie nog bij de kanshebbers, waaronder dus methodeschool het Kompas uit de Trudostad.

De MNM-dj’s kwamen woensdag tijdens de lessen persoonlijk kijken of het Kompas echt wel zo’n toffe school is. Ze werden er getrakteerd op Limburgse gastvrijheid, show en dans die de leerlingen zelf in elkaar gestoken hadden. Maar de dj’s kregen ook een rondleiding met de leerlingen zelf.

Op 27 oktober maakt de radiozender bekend welke school de titel dit jaar zal krijgen. Het Kompas is de enige Limburgse school die nog in de running is. Limburg heeft die titel in het verleden nog nooit binnen gehaald. Maar de kansen van Sint-Truiden zijn na het feestelijke onthaal van woensdag zonder twijfel sterk gestegen.

De MNM-dj’s kwamen woensdag controleren of het Kompas echt wel zo’n toffe school is.© Toon Royackers

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer