Nawal Farih, Wouter Beke en Koen Geens.
Volledig scherm
PREMIUM
Nawal Farih, Wouter Beke en Koen Geens. © Photo News / Mine Dalemans / BELGA

Met deze lijsttrekkers trekt CD&V naar de verkiezingen: Beke voor Europa, Farih trekt Limburgse Kamerlijst, maar wat blijft er over voor Koen Geens?

PolitiekCD&V heeft vanavond officieel haar lijsttrekkers voor de verkiezingen van 2024 aangeduid. Kamerlid Nawal Farih - tevens de partner van Mahdi - trekt de Limburgse Kamerlijst, waardoor Wouter Beke doorschuift naar Europa. Al vindt niet iedereen dat het slimste plan, vooral omdat ex-minister Koen Geens zo uit beeld dreigt te verdwijnen.

37 reacties

  • Gino Van Laetem

    6 maanden geleden
    Geens is de enige respectabele serieuze en bekwame politicus van alle partijen van België. Dat is DE eerste minister.
  • Polutnik Ronald

    6 maanden geleden
    Ik vind als je als politieker de 60 jaar voorbij bent moet je schuivevoor de jongere . Maar ja zoals je ziet is politieker zijn heel zeker geen zwaar werk is maar wel zwaar betaald , daarom dat ze willen blijven tot na hun zeventigste jaar . Kijk maar naar Herman de Croo hij was na zijn tachtigste nog in het parlement en nu nog in het bestuur van open vld met bonus pensioen erbij .
  • Guido dyck

    6 maanden geleden
    Eu parlement is het gouden containerpark voor gebuisde politici. Veel gepamper en gewauwel, vliegen naar dubai, uitstekend betaalt en onbelast. Binnen voor 3 generaties.
  • Peter Vijverman

    6 maanden geleden
    Beke komt in Europa op de perfecte plaats terecht. Nog een tiental jaar palaverennover het zomeruur, wattenstaafjes van karton en plastiek doppen die vast zitten aan de fles. Ik denk wel dat dat het niveau is dat hij aan kan. Al zal er niet veel overschot op zijn.
  • Kim Verweert

    6 maanden geleden
    ik wil de politiek graag wégstemmen