VIDEO. Emma Meesseman bezorgt jonge fan na haar wedstrijd moment van z’n leven: “Er is geen gelukkiger kind in Zaragoza”

Woensdagavond kwam Belgian Cat Emma Meesseman met haar Turkse team Fenerbahce in actie tegen het Spaanse Zaragoza in de EuroLeague basketbal. Meesseman was in het slot andermaal van goudwaarde om Fenerbahce een nipte zege te bezorgen: 71-74. Na afloop maakte ze de avond van een jonge supporter.

Jens Heylen

Zelfs op een mindere dag blijft Emma Meesseman beslissend. Met een cruciale interceptie en de laatste twee worpen van de wedstrijd hielp ze Fenerbahçe woensdag aan een nipte 71-74 overwinning in Zaragoza op speeldag 3 in groep A van de EuroLeague basket voor vrouwen.

Meesseman stapte van het veld met 15 punten, drie rebounds en twee assists op haar conto. In het thuiskamp speelde Serena-Lynn Geldof 16 minuten voor zes punten, vijf rebounds en een assist. Fenerbahçe blijft dankzij de zege bovenaan in groep A met drie overwinningen, terwijl Zaragoza slechts één overwinning telt.

Het mindere sportieve succes van de Spaanse ploeg zal voor een thuisfan wel even bijzaak zijn. Een jongetje had namelijk een boodschap in mekaar geknutseld om na de wedstrijd te tonen aan Emma Meesseman. “Meesseman, ik wissel jouw truitje voor mijn leraar”, klonk het. Onze landgenote voegde de daad bij het woord en maakte het jongetje dolblij met haar gedragen tenue. “Er is geen gelukkiger kind momenteel in heel Zaragoza”, schreef een familielid later op X.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer