Noussair Mazraoui.
Volledig scherm
Noussair Mazraoui. © Getty Images

Bayern München schorst Mazraoui niét na pro-Palestina-bericht: “Hij wijst terreur en oorlog resoluut af”

Noussair Mazraoui (25) wordt niet geschordt door zijn club Bayern München. De Marokkaanse verdediger had voor commotie gezorgd met een Instagram-post waarin hij zijn steun betuigde aan Palestina in het conflict met Israël. De hele heisa blijft dus zonder gevolgen. Mazraoui is niet de eerste voetballer die het moet ongelden na een Pro-Palestijns bericht. Mainz en Nice zetten al een speler op non-actief nadat ze hun steun voor Palestina uitspraken.

26 reacties

  • Davy Amelinckx

    6 maanden geleden
    En terecht!!
  • Luc Melis

    6 maanden geleden
    Leve de vrijheid van meningsuiting zolang het bij onze westerse politie aansluit!
  • Kelly Verlinden

    6 maanden geleden
    Mogen we nu zelfs het arme volk van Palestina niet meer openlijk steunen? Is dit niet langer een vrije samenleving?
  • Erwin Bockstael

    6 maanden geleden
    Nogmaals, Hamas is verkozen door de bevolking in Gaza dus als je ervoor stemt dan ga je ook akkoord met hun daden en die zijn onaanvaardbaar voor iedereen. Israel heeft hen de kans te vertrekken maar zoals meestal helpt geen enkel van de superrijke Arabische landen met de opvang van de zogenaamde onschuldigen omdat zij beter weten dan wie ook dat je dan een heleboel terroristen uw land binnenlaat en dus houden ze hun grenzen dicht alsook de humanitaire hulp tegen. Ze zijn zo lief voor elkaar.
  • Marco brilmans

    6 maanden geleden
    Vrije meningsuiting, akkoord. Al vind ik dat je als voetballer, je met je sport moet bezighouden en politieke boodschappen achterwege moet laten en al zeker als het niet je eigen land betreft. Dat zijn polariserende uitspraken ook al is het waarheid. In oorlog zijn alleen maar verliezers, ongeacht welke kant je staat.