Ozzy Osbourne.© AFP

Ozzy Osbourne: “Als de nood hoog was, dan liet ik de urine gewoon op het podium lopen”

Heeft Ozzy Osbourne ooit in zijn broek geplast tijdens een concert? Het antwoord is volmondig ja. Het gebeurde zelfs geregeld.

Tom Vets

Dat heeft de legendarische rocker toegegeven in The Osbourne podcast waarin hij terugblikte op de gloriejaren van heavymetalband Black Sabbath. “Ik was vaak toch al nat omdat fans met water gooiden of waterpistolen gebruikten”, verdedigde hij zijn bizarre gedrag. “Soms was de nood hoog en dan liet ik het gewoon lopen.” Hoewel duizenden mensen naar hem keken, had niemand ooit iets in de gaten.

De bekentenis kwam ter sprake tijdens een gesprek met zijn gezin over onderbroeken van koningin Victoria die ooit op een veiling werden verkocht. De zanger vertelde dat royals zich waarschijnlijk ontlasten als ze midden in lange parades of optochten zitten en daar kon hij zich dus wel in vinden.

De Britse zanger kondigde begin 2023 aan definitief te stoppen met toeren, maar kwam er niet veel later op terug. Echter, dat was vooral wishful thinking. Osbourne is inmiddels 74 jaar en optreden zit er wellicht nooit meer in, hoewel hij probeert ooit nog fit genoeg te zijn om op te treden. Maar hij heeft de ziekte van Parkinson en andere medische problemen, die hem al maanden aan de kant houden.

LEES OOK. Ozzy Osbourne “wil nog één plaat maken”, maar wat is er geworden van de andere Osbournes? (+)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer