RV / X
Volledig scherm
© RV / X

Man opgepakt in Frankrijk die “enkele minuten voor de aanslag” een video van de dader uit Brussel kreeg

UPDATEIn Nantes, in het westen van Frankrijk, is donderdag een man gearresteerd die van de dader van de schietpartij in Brussel een video had ontvangen. Dat melden verschillende Franse media. Abdesalem Lassoued bracht maandagavond twee Zweedse mannen om het leven en verwondde een derde.

14 reacties

  • Marina Moriau

    6 maanden geleden
    De persoon die dit filmpje maakt stond klaar. Er is verder niets spannends te zien wat hij zou willen filmen. Opsporen en aan de tand voelen zou ik zeggen.
  • Marc Bohrer

    6 maanden geleden
    Hij had een Facebookpagina met een paar duizend vrienden waarvan er een heel pak zijn filmpje over de aanslag ge-liked hebben. Werk aan de winkel voor de veiligheidsdiensten.
  • Mark Smeyers

    6 maanden geleden
    En wie heeft die video gemaakt? Voor zover je kan zien in de beelden is er iemand die dit opneemt, die ook niet ingrijpt, moet die niet opgespoord en opgepakt worden dan? Lijkt me niet helemaal een 'lone wolf' verhaal eerlijk gezegd.
  • benny gotty

    6 maanden geleden
    Wie het hele gebeuren op YouTube volgde kon weten dat men allang wist dat er meer mensen bij betrokken waren.Buitenlandse zenders maakten er al dagen gewag van.Hier natuurlijk wist men zoals gewoonlijk weer van niks.We worden het stillaan gewoon.
  • Frank Leeuwestein

    6 maanden geleden
    Het was toch een alleenstaande actie zoals de Croo en collega's met droge ogen verklaarde !!