HLN
Volledig scherm
© HLN

“Stop met te doen wat Hitler met jullie gedaan heeft”: Besiktas-fans ontsieren basketbalmatch tegen Kangoeroes Mechelen met spandoek

Tijdens een Europese vrouwenwedstrijd in de EuroCup tussen Kangoeroes Mechelen en Besiktas, haalden Turkse fans een controversieel spandoek te voorschijn.

35 reacties

  • Robert Van Haver

    6 maanden geleden
    Palestijnen HAMAS noemen klopt niet, alle Vlamingen zijn ook geen Vl Belangers toch?
  • Jose Van Hauwaert

    6 maanden geleden
    De turken vergeten de genocide op de Armeniërs en het uitmoorden van de Koerden waar hun land schuldig aan is? Feit is, de match moest gestopt geworden zijn, forfait nederlaag EN dit schuim de mensheid opgepakt en buitengezet uit België, zelfs met de ganse familie als ze die hier hadden. Weg met deze extremisten
  • Patrick Thys

    6 maanden geleden
    Soms mag de waarheid eens gezegd worden, er is enorm veel woede over de Israëlisch extreem rechtse manier van reageren op de Hamas aanval. Ook al is het minder gepast in een sportwedstrijd, wie gaat die beul van een Netanjanu eens een spiegel voorhouden. We zijn in het Westen veel te mild. Dit moet stoppen. 4500 doden langs Palestijnse kant, 1400 Joodse kant. De vergelding is al gebeurd. Hou er mee op of dit wordt een wereldcrisis.
  • patrick de bock

    6 maanden geleden
    De scheids had de wedstrijd onmiddellijk moeten stopzetten
  • Heinz Rumes

    6 maanden geleden
    Sluit gewoon de sportclub uit die met dergelijke fans komt opdagen en verwijder direct deze tifo, heeft niets met sport te maken.