De man werd gevonden in het gebied in het bos- en vijvergebied op de grens van Rekem met Opgrimbie.

Vermiste man (76) teruggevonden in Lanaken

In Rekem, deelgemeente van Lanaken, is een vermiste man van 76 jaar levend en wel teruggevonden. De man verdween gisterenavond uit het psychiatrisch ziekenhuis toen hij zijn dagelijkse wandeling ging maken. Na een drietal uren werd de man teruggevonden op de grens van Rekem met Opgrimbie.

In Rekem (Lanaken) is een man van 76, die een tijdlang vermist was, levend en wel teruggevonden. De man is een patiƫnt van het psychiatrisch ziekenhuis van Rekem. Hij maakt elke middag een wandeling, maar toen hij gisteravond om 6 uur niet terug was, heeft het ziekenhuis alarm geslagen. De politie is toen meteen, onder meer met de hulp van de cel vermiste personen en een helikopter, gestart met een zoekactie. Verschillende buurtbewoners uitten hun bezorgdheden op Facebook.

Een drietal uren later is de man teruggevonden. Hij zat vast in een drassig deel van het bos- en vijvergebied op de grens van Rekem met Opgrimbie. De man is meteen naar het ziekenhuis gebracht. Hij was wat onderkoeld, maar het is dus goed afgelopen.Ā 

Meest gelezen