© Bristol x Joost Klein

‘De slimste mens’-kandidaat Joost Klein brengt collectie uit bij Bristol

Ooit stond hij bekend als EenhoornJoost op Youtube, toen werd hij woordkunstenaar en nu is hij te zien in ‘De slimste mens’. Nederlander Joost Klein is een moeilijk te bevatten personage, maar laat dat nu net zijn wat de 25-jarige voor zoveel fans aantrekkelijk maakt. Klaar om je fandom naar een hoger niveau te tillen? Dan is zijn collectie voor Bristol de uitgelezen kans.

Camille Van Puymbroeck

Voel jij je het best in oversized truien, trainingspakken en badslippers? Of wil je je eigen stijl voor één keertje net helemaal omgooien en je kleden à la Joost Klein? De collectie bij Bristol bevat een hoodie, tracksuit, broek, tanktop, sokken en slippers dus je kan meteen een hele outfit samenstellen. “Doe gewoon je eigen ding”, is dé boodschap van de collectie.

LEES OOK:

© Bristol x Joost Klein

Joost Klein gaf niet alleen zijn eigen draai aan de ontwerpen, maar ook aan de campagne zelf, waarin zijn beste vrienden een prominente rol spelen. Vanaf vandaag ligt de samenwerking in de winkelrekken en je kan ook op de website terecht om je outfit te bestellen. Alle items zijn verkrijgbaar in een XXS tot en met XXXL, dus er zit ook voor jou ongetwijfeld wat tussen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer