Bestuurder onder invloed veroorzaakt frontale botsing in Schoten: “Persoon in levensgevaar naar ziekenhuis”

Schoten -

Twee bestuurders raakten afgelopen nacht gewond bij een zwaar verkeersongeval in Schoten. Een bestuurder reed onder invloed van alcohol, de andere bestuurder werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is intussen stabiel.

nelo

Het ongeval gebeurde rond half één op de Metropoolstraat, in de schaduw van Hoogmolenbrug. In de nacht van vrijdag op zaterdag reden twee wagen daar frontaal op elkaar in. Door de stevige impact werden ze weggeslingerd.

Brandweerploegen van Schoten en Wommelgem kwamen ter plaatse, eveneens twee ziekenwagens. “Beide bestuurders moesten worden bevrijd”, vertelt Kristel Wouters, woordvoerder van Politie Schoten. “Een persoon werd in levensgevaar naar het UZA gebracht. Zijn toestand is intussen stabiel. De andere bestuurder werd met lichte verwondingen naar het AZ Monica gebracht, deze reed onder invloed van alcohol.”

De rijbaan was een tijdlang versperd in beide rijrichtingen. Na de vaststellingen door de politie ruimde de brandweer de brokstukken op terwijl de takeldienst de auto’s takelde.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen