LaLiga EA Sports - speeldag 10 - 21/10/23 - 18:31
    Dani Carvajal
    1 - 1
    78'

In de Primera Division heeft leider Real Madrid vrede moeten nemen met een puntje op bezoek bij Sevilla, na twee goals in het slotkwartier.

Real Madrid nam in Sevilla meteen het heft in handen, maar het openingsdoelpunt van de bezoekers werd afgekeurd. De VAR merkte op dat Bellingham buitenspel stond.

Met de rust in zicht was het Sergio Ramos - opnieuw thuis na jaren bij Real Madrid en een korte passage bij PSG - die de 0-1 voorkwam. De verdediger haalde een poging van Modric van de lijn.

In een meer evenwichtige 2e helft kwam Sevilla - met Lukebakio 67 minuten tussen de lijnen - een kwartier voor tijd op voorsprong, na een eigen doelpunt van David Alaba. De Oostenrijker tikte een voorzet van Ocampos voorbij Kepa.

Lang kon de thuisploeg niet genieten van haar bonus. Enkele minuten na de 1-0 kopte Carvajal de gelijkmaker voorbij Sevilla-doelman Nyland.

In het slot werd Ramos nog bijna de matchwinnaar. Hij zag Kepa zijn kopbal uit zijn doel ranselde.

Fase per fase

90+9' tweede helft
    90+9'
    De poging wordt gered door Ørjan Nyland (Sevilla). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
    90+9'
    Toni Kroos (Real Madrid) haalt uit...
    90+7'
    90+7'
    Real Madrid krijgt een vrije trap. Erik Lamela (Sevilla) haalde Jude Bellingham onderuit.
    90+6'
    De poging wordt gered door Kepa Arrizabalaga (Real Madrid), die geen rebound weggeeft.
    90+6'
    Erik Lamela (Sevilla) haalt uit...
    90+4'
    Sergio Ramos (Sevilla) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
    90+4'
    90+3'
    Eduardo Camavinga (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lucas Ocampos (Sevilla).
    90+3'
    Ivan Rakitic (Sevilla) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    90+1'

7 - extra time

Er komen 7 minuten extra tijd bij.
    90'
    Toni Kroos neemt de hoekschop voor Real Madrid. Hij dropt de bal centraal voor doel.