© Frank Bahnmuller/KFD

Vervolg ‘Patser’ wordt in 2024 opgenomen, verklapt Nora Gharib: “Ik moet heel hard beginnen trainen”

Meer dan vijf jaar geleden al werd het nieuws over een Patser-sequel officieel bevestigd. Nu lijkt het er eindelijk echt van te komen. Nora Gharib, die Badia speelde in de eerste film en opnieuw meedoet, verklapte op MNM dat de opnames gepland zijn voor volgend jaar.

edb

Patser kwam in januari 2018 in de cinemazalen. De film van Adil El Arbi en Bilall Falah over de Antwerpse onderwereld was zo’n succes dat Kinepolis Film Distribution twee maanden later al bevestigde dat er een vervolg zou komen. De opnames zouden voor 2019 zijn, de release voor 2020. Die planning werd flink wat opgeschoven, maar in 2024 komt het er toch van. Dat vertelde Nora Gharib op MNM aan Julie Van den Steen.

“Het gaat heel tof worden”, zei de actrice. “De komende maanden is het wat rustiger en moet ik heel hard beginnen trainen.” Gharibs personage Badia is een bokser, dus moet ze fit zijn.

A Team Productions, de producer van de eerste film, liet in 2019 al weten dat de tweede film dezelfde hoofdrolspelers zou hebben. Het is dus te verwachten dat ook Matteo Simoni (Adamo), Junes Lazaar (Junes) en Saïd Boumazoughe (Volt) terugkeren. “De film heeft hetzelfde universum en dezelfde hoofdrolspelers die dan wel vijf jaar ouder zijn. Het geheel zal ernstiger zijn”, aldus de producent destijds.

LEES OOK. Nora Gharib beleeft drukste najaar op VTM en ging helpen in Marokko: “Armoede was er al, nu zijn ze het weinig wat ze hadden ook kwijt”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER