Rebecca Loos geërgerd door Netflix-documentaire over David Beckham

In een interview met The daily mail verklaart Rebecca Loos, de Nederlandse die in 2003 een affaire had met David Beckham, dat ze zich geërgerd heeft aan de Netflix-documentaire over de voormalige Britse stervoetballer.

mtm

De vierdelige Netflix-documentaire ‘Beckham’ wordt niet alleen erg veel bekeken, maar over het algemeen ook vrij goed onthaald. Maar toch is niet iedereen fan, zo blijkt uit het interview dat Rebecca Loos gaf aan de Britse krant The daily mail. Hoewel ze verbaasd was dat Beckham (zij het onrechtstreeks) over hun affaire uit 2003 wilde praten, ergerde ze zich toch vooral aan wat hij niet zei.

In de docu zegt Beckham onder meer dat de tabloidverhalen over de affaire “afschuwelijk” waren en dat hij zich er destijds elke dag “ziek door voelde”. “Het is allemaal arme ik, terwijl hij beter zijn verantwoordelijkheid zou nemen”, zo reageert Rebecca Loos. “Hij kan en mag natuurlijk zeggen wat hij wil, en ik begrijp dat hij een imago hoog te houden heeft, maar hij portretteert zichzelf hier als het slachtoffer, terwijl hij mij eruit laat zien als leugenaar. Alsof ik de verhalen heb verzonnen. Hij suggereert indirect dat ik diegene ben die Victoria (Beckhams echtgenote, red.) heeft laten lijden. De verhalen zijn misschien wel verschrikkelijk, maar ze zijn wel waar.”

Loos had liever gehad dat de affaire niet aan bod zou komen in de reeks. Voor haar gaat het om een afgesloten hoofdstuk in haar leven. Intussen woont ze in Noorwegen, is ze getrouwd en heeft ze twee kinderen. Ze werkt als medisch assistent en geeft yogales. “Het is hier niet zoals in Engeland”, zegt ze. “Hier zijn de mensen veel minder veroordelend. Vroeger kwamen de mensen gewoon naar me toe en kwamen ze pal voor me staan om foto’s van mij te maken met hun telefoon. Hier doen de mensen er cool over. Het maakt hen gewoon niet uit.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer