HLN / rv
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN / rv

“Na tien dagen in dat kasteel is iedereen gewoon bekaf”: zo gaat het er achter de schermen van ‘De verraders’ aan toe

TVHet tweede ­seizoen van ‘De verraders’ is een dikke hit, net als het eerste. Maar over een aantal ­dingen hangt een waas van ­mysterie. Gelukkig is er ­eindredacteur ­Robert van All3Media, het productiehuis dat het ­programma maakt. Hij onthult in ‘TV Familie’ een aantal geheimen van achter de schermen. En ook drie deelnemers komen aan het woord. “Ik heb eens drie kwartier met mijn ­gezicht op de vloer gelegen, om te ­kijken door de spleet van de deur.”

4 reacties

  • Hilde Janssens

    6 maanden geleden
    Geweldig programma dat de menselijke natuur en de interactie tussen mensen toont. Maar vooral hoe snel het menselijke aspect en de empathie kunnen ontsporen. Eigenlijk een beetje zoals op vele werkvloeren.
  • Moniek Smets

    6 maanden geleden
    Dit programma bewijst nog maar eens dat mensen niet te vertrouwen , zelfs je eigen vrienden of familie alleen om hun eigen vel te redden . En zeg niet dit is maar een spel , het gebeurd echt .
  • Fanny Konings

    6 maanden geleden
    Geweldig programma
  • Marine Chantal Vanstechelman

    6 maanden geleden
    jammer dat Aagje er al uitligt ze moeten meer mensenkennis hebben hoor dan dit ik hou niet van achterklap maar dit is vree leuk om te zien en te horen De verraders een goed product💪😉👍