rv
Volledig scherm
© rv

KIJK. Toch gaat het weer mis: fans Anderlecht gooien Bengaals vuurwerk naar supporters Standard die uit zijn op confrontatie

Na het vuurwerk op Sclessin in 2019 en 2022, toen de fans van Anderlecht de match telkens stillegden, waren er ook vanavond weer supporters van paars-wit die met pyrotechnisch materiaal gooiden. Niet tijdens de match, maar wel na afloop van de wedstrijd toen fans van Standard uitdaagden.

6 reacties

  • J P

    6 maanden geleden
    ploegen met zulke supporters direct degraderen
  • Jan Horemans

    6 maanden geleden
    Allebei 10 matchen zonder publiek. Keer op keer. Wordt tijd dat zulke dingen verboden worden in een stadion. Wordt er toch nog 1 aangestoken? 5-0 forfait!
  • Arthur Van der Vieren

    6 maanden geleden
    Dringend grote kuis hoeden bij de supporters clubs . Dit heeft niets meer met voetbal te maken . Ze maken de sport kapot . Of moeten er eerst weer slachtoffers vallen ?
  • Peter Van Dam

    6 maanden geleden
    En hoe krijgen die dat telkens mee binnen? Juist ja, tijd voor eens meer controle bij de harde kernen, want dit zijn telkens dezelfde boelzoekers, dit zijn niet de gewone supporters en families. Deze zijn gekend bij politie en club. Dit is laksheid bij controle, laksheid van politie, laksheid van stewards en laksheid van clubs die liever zwijgen om hun "trouwe supporters" te houden. Terwijl deze de naam en eer van een club eigenlijk kapot maken zo!
  • Karel Van Beeck

    6 maanden geleden
    Voetbal een feest. En de brave burger draait op voor de ordehandhaving!